Во тек е упис за OНЛАЈН курсеви MS Excel и Напреден MS Excel

Извлечете го масимумот од MS Excel
Почеток: 18 јуни 2020

Во тек е упис за ОНЛАЈН курс AutoCAD 2D

Изработка на најсложени технички цртежи, проектирање и слично денес е незамисливо без AutoCAD
Почеток: среда, 17 јуни 2020

Во тек е упис за ОНЛАЈН интензивен курс за СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК

Наменет за сите кои планираат да студираат, работат или живеат во Словенија
Почеток: понеделник, 29 јуни 2020

Во тек е упис за ОНЛАЈН курс КОМПЈУТЕРСКО СМЕТКОВОДСТВО

Комплетна практична обука за водење на компјутерско сметководство
Почеток: 30 јуни 2020

Во тек е упис за онлајн ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ

Палета на практични и интересни курсеви за деца
Почеток: среда, 10 јуни 2020

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

Курсеви

Нашата понуда за курсеви

Курсеви за странски јазици

Учењето на странски јазици е најдобра инвестиција за иднината

Компјутерски курсеви за возрасни

Зголемете го знаењето и полесно напредувајте во кариерата

Компјутерски курсеви за деца

Палета на годишни, практични и интересни курсеви за деца

Курс за компјутерско сметководство

Комплетна практична обука за водење на сметководство

Локации

Карпош

ул. Франклин Рузвелт 33/2

тел: 072 311 748

Аеродром

Бул. Ј.Сандански 90/4 лок.1

тел: 072 311 748

Куманово 1

ул. Д.Стопаревиќ 66

тел: 031 416 737

Куманово 2

ул. Среќко Пужаљка 1/3/1

тел: 031 424 247