Одберете страница
Средношколска академија за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН – 21 септември 2022
Времетраење:
8 месеци
Локации:
СКОПЈЕ, КУМАНОВО И ОНЛАЈН
Започнува на:
21 септември 2022
Средношколска академија за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Средношколска академија за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
Почеток: 21 септември 2022

Може да се избира помеѓу настава во училница и онлајн настава.

Одлична можност за 8 месеци да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Содржина на Академијата за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

- обработка на фотографии
- креирање на лого
- дизајнирање на визит картици
- изработка на постер
- инфографик
- дизајни на корици на книги, часописи,...
- флаери
- уште многу, многу работи...

На крај на ќе изработиме графички решенија за комплетна маркетинг кампања:
- билборди
- транспаренти
- постери
- банери за интернет портали
- решенија за Facebook, Instagram
- ...

Фонд на часови: 128 часа (8 месеци, 2 пати неделно по 90 мин)

Цена: 28.000 ден. (8 рати по 3.500 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: за уплата до 21 септември 2022 има попуст и цената за целата Академија изнесува 24.900 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

1 + 4 =