Одберете страница
НОРВЕШКИ ЈАЗИК – 4 јуни 2024
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
4 јуни 2024
Поларната светлина најубаво се гледа од Норвешка

КУРС ЗА НОРВЕШКИ ЈАЗИК
Почеток: 4 јуни 2024/b>

Фонд на часови

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена: 4 рати по 2.000 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 4 јуни 2024 има попуст и цената изнесува 7.200 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

8 + 12 =