ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – 5 јуни 2023
Времетраење:
3 месеци за возрасни
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
5 јуни 2023
Германскиот јазик е одличен за напредок во кариерата

КУРС ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: 5 јуни 2023
Часови: понеделник и среда од 20.30 часот

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови групи за онлајн курс за германски јазик.

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска и Чешка...

Фонд на часови

Еден степен за возрани трае 3 месеци.
Часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена на првиот степен е 3 рати по 1.600 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 5 јуни 2023 има попуст и цената е 4.200 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

2 + 13 =