ГРЧКИ ЈАЗИК – 3 април 2024
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
21 март 2024

КУРС ЗА ГРЧКИ ЈАЗИК
Почеток: 3 април 2024

Фонд на часови

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена: 4 рати по 1.600 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 3 април 2024 има попуст и цената изнесува 5.800 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

9 + 9 =