Одберете страница
ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ – Веб дизајн – 14 септември 2024
Времетраење:
8 месеци
Локации:
СКОПЈЕ, КУМАНОВО и ОНЛАЈН
Започнува на:
14 септември 2024
Палета на практични и интересни курсеви за деца

ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ
ВЕБ ДИЗАЈН
(HTML и CSS)

Може да се избере онлајн настава или настава во училница.

Почеток: сабота, 14 септември 2024

Во овој курс се поставуваат основите на HTML и CSS - низ часовите се планира и изработува комплетна web страна. Се учи не само како да се направи, туку и како би требало да изгледа, естетски и функционално и на што треба да се внимава.

Не е случајно што ова се едни од најпопуларните и најпосетувани курсеви со најдолга традиција во ВИЗИЈА - Програми за совладување и на најтешките компјутерски вештини подготвени со многу љубов и внимание за нашите најмали ❤️❤️❤️

Одлична можност на Вашето дете да му пружите солидна основа на информатичко образование и да го подготвите за иднината што доаѓа. Нека времето поминато со компјутер не биде само играње, YouTube и социјални мрежи – има многу повеќе квалитетни и интересни содржини што можат да му помогнат да си ја развие својата интелигенција, да ги поттикне своите таленти и да тргне кон успешна кариера.

Од основни компјутерски познавања за најмала возраст, па понатаму, совладување на пакетот Office програми, навлегување во светот на графички и web дизајн па се до курсевите за програмирање, преку палета на годишни практични и интересни курсеви, детето ќе добие компјутерско предзнаење што ќе му го олесни идното школување и професионално напредување.

Времетраење: Сите курсеви траат ЦЕЛА УЧЕБНА ГОДИНА (8 месеци).
Часови: Секој курс е 64 часа. Часовите се еднаш неделно по 2 часа.

ВЕБ ДИЗАЈН (HTML и CSS)

Цена: 1.250 ден/месечно
ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ: за уплата на целиот курс до крајот на септември цената е 9.400 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

12 + 11 =