ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК – 20 септември 2023
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
20 септември 2023
Познавање на албанскиот јазик е неопходност за успех во кариерата

КУРС ЗА ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: 20 септември 2023

Фонд на часови

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена: 4 рати по 1.600 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 20 септември 2023 има попуст и цената изнесува 5.800 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

6 + 9 =