Одберете страница
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН – 18 септември 2024
Времетраење:
10 недели
Локации:
СКОПЈЕ, КУМАНОВО или ОНЛАЈН
Започнува на:
18 септември 2024
ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Почеток: 18 септември 2024


Може да се избира помеѓу настава во училница и онлајн настава.

Одлична можност преку голем број на практични проекти да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Содржина на обуката за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

- обработка на фотографии
- креирање на лого
- дизајнирање на визит картици
- изработка на постер
- инфографик
- дизајни на корици на книги, часописи,...
- флаери
- уште многу, многу работи...

На крај на ќе изработиме графички решенија за комплетна маркетинг кампања:
- билборди
- транспаренти
- постери
- банери за интернет портали
- решенија за Facebook, Instagram
- ...

Времетраење: 10 недели, 2 пати неделно по 90 мин.

Цена: 18.000 ден. (3 рати по 6.000 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: За уплата до 18 септември 2024 има попуст и цената за целата обука изнесува 15.900 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

11 + 2 =