СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК – 5 март 2024
Времетраење:
3 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
5 март 2024
Наменет за сите кои планираат да студираат, работат или живеат во Словенија

СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
Почеток: 5 март 2024

Термини: понеделник и среда од 21.00 часот

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Курсот е наменет за студенти кои планираат своето школување да го продолжат во Словенија како и за оние кои планираат да работат или живеат во Словенија.

Фонд на часови

Времетраење: 3 месеци (вкупно 24 пати по 90 мин).
Часови: 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена за А1 степен: 3 рати по 2.000 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 5 март 2024 има попуст и цената е 5.200 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

9 + 2 =