АНГЛИСКИ ЈАЗИК – 8 јуни 2022
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
8 јуни 2022
Познавање на англискиот јазик е неопходност за успех во кариерата

КУРС ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Почеток: 8 јуни 2022

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови онлајн групи за курс за англиски јазик.

- Курсеви за сите возрасти
- Работа во мали групи
- Стручни професори со долгогодишно искуство
- Усовршување на комуникациски вештини

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен за возрани трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути. Цена на првиот степен е 4 рати по 1.200 ден. За уплата на целиот курс до 8 јуни 2022 има попуст и цената е 4.400 ден.
Повеќе информации за времетраење на степените и цените може да најдете во опцијата СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ од главното мени.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk