Попуст!

Грчки јазик

Од: 1,600 ден / месец за 4 месеци

Времетраење

4 месеци

Локација

онлајн

Почеток

17 јануари 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: grchki-vozrasni Категорија:

Опис на курсот