Програмирање во Python – 1 февруари 2022
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
1 февруари 2022
Програмирање во Python

Програмирање во Python
Почеток: 1 февруари 2022

Совладајте го Python - еден од најпопуларните и најбарани програмски јазици на денешнината со широк спектар на примена

Времетраење: 4 месеци, еднаш неделно по 90 мин.

Цена: 8.000 ден. (4 рати по 2.000 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: За уплата до 1 февруари 2022 има попуст и цената за целата обука изнесува 6.900 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

12 + 10 =