ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ – 24 септември 2022
Времетраење:
8 месеци
Локации:
СКОПЈЕ, КУМАНОВО и ОНЛАЈН
Започнува на:
24 септември 2022
Палета на практични и интересни курсеви за деца

ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ - КУРСЕВИ ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ

Може да се избере онлајн настава или настава во училница.

Почеток: сабота, 24 септември 2022

Не е случајно што ова се едни од најпопуларните и најпосетувани курсеви со најдолга традиција во ВИЗИЈА - Програми за совладување и на најтешките компјутерски вештини подготвени со многу љубов и внимание за нашите најмали ❤️❤️❤️

Одлична можност на Вашето дете да му пружите солидна основа на информатичко образование и да го подготвите за иднината што доаѓа. Нека времето поминато со компјутер не биде само играње, YouTube и социјални мрежи – има многу повеќе квалитетни и интересни содржини што можат да му помогнат да си ја развие својата интелигенција, да ги поттикне своите таленти и да тргне кон успешна кариера.

Од основни компјутерски познавања за најмала возраст, па понатаму, совладување на пакетот Office програми, навлегување во светот на графички и web дизајн па се до курсевите за програмирање, преку палета на годишни практични и интересни курсеви, детето ќе добие компјутерско предзнаење што ќе му го олесни идното школување и професионално напредување.

Времетраење: Сите курсеви траат ЦЕЛА УЧЕБНА ГОДИНА (8 месеци).
Часови: Секој курс е 64 часа. Часовите се еднаш неделно по 2 часа.

Курсеви:

ОСНОВЕН КУРС ЗА КОМПЈУТЕРИ (Windows и MS Office)

Цена: 7.500 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.000 ден.

КОМПЈУТЕРСКА ГРАФИКА (Adobe Photoshop и Adobe Illustrator)

Цена: 8.600 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.150 ден.

ВЕБ ДИЗАЈН (HTML и CSS)

Цена: 9.400 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.250 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО C++

Цена: 9.700 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.300 ден.

ОБЈЕКТНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Цена: 10.000 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.350 ден.

НАПРЕДНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Цена: 10.300 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.400 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО JAVA

Цена: 11.000 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.500 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО PYTHON

Цена: 11.000 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.500 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

4 + 7 =