Во тек е упис за онлајн курс за СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
Времетраење:
3 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
5 август 2021
Наменет за сите кои планираат да студираат, работат или живеат во Словенија

СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
Почеток: четврток, 5 август 2021

Термини: понеделник и четврток од 18.00 до 19.30 часот.

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Курсот е наменет за студенти кои планираат своето школување да го продолжат во Словенија како и за оние кои планираат да работат или живеат во Словенија.

Времетраење: 3 месеци (вкупно 24 пати по 90 мин).
Цена: 3 рати по 2.000 денари, за рана уплата до 5 август има попуст и цената за сите три месеци изнесува 5.200 ден

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

5 + 2 =