Започнуваат уписи за интензивен курс за германски јазик
Времетраење:
Секој степен по 3 месеци
Локации:
Карпош, Аеродром, Куманово
Започнува на:
16 септември 2019
Германскиот јазик е одличен е за напредок во кариерата

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска, делови од Чешка,...

Германската економија е најголема во Европа и трета во светот. За подобро да се поврзат со големата економија на Германија, дури 68% од студентите во Јапонија изучуваат германски јазик.

Во ВИЗИЈА во тек е упис за курс за германски јазик и интензивен курс за германски јазик. Еден степен курс по германски јазик трае 4 месеци, а еден степен интензивен курс трае 3 месеци.

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

13 + 4 =