Во тек е упис за ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ
Времетраење:
8 месеци
Локации:
СКОПЈЕ, КУМАНОВО И ОНЛАЈН
Започнува на:
18 септември 2021
Палета на практични и интересни курсеви за деца

Во ВИЗИЈА во тек е упис за ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ

Може да се избере онлајн настава или настава во училница (доколку дозволат условите)

Сите курсеви траат ЦЕЛА УЧЕБНА ГОДИНА (8 месеци).
Секој курс е 64 часа. Часовите се еднаш неделно по 2 часа.

Курсеви:

ОСНОВЕН КУРС ЗА КОМПЈУТЕРИ (Windows и MS Office)

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 6.700 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 900 ден.

КОМПЈУТЕРСКА ГРАФИКА (Adobe Photoshop и Adobe Illustrator)

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 7.500 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.000 ден.

ВЕБ ДИЗАЈН

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 8.200 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.100 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО C++

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 8.600 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.150 ден.

ОБЈЕКТНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 9.400 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.250 ден.

НАПРЕДНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 9.700 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.300 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО JAVA

Почеток: сабота, 18 септември 2021
Времетраење: 8 месеци, 64 часа (еднаш неделно по 2 часа)
Цена: 10.100 ден за уплата до крајот на септември или 8 рати по 1.350 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

12 + 14 =