Во тек е упис за Microsoft Word
Времетраење:
1 месец
Локации:
Карпош, Аеродром, Куманово
Започнува на:
06.11.2019
Запознајте го најпопуларниот програм за обработка на текст

Најпопуларен и најпродаван програм во светот за обработка на текст е Microsoft Word. Како се користи Word-от и како да се добие најмногу од него е предмет на овој курс. Со него креирањето на сложени документи, со вметнати табели и слики, веќе нема да Ви претставува никаков проблем. На крајот по завршување на курсот се добива уверение.

Содржина на курсот

 • Работа со MS Word
 • Отварање, снимање и печатење на документи
 • Копирање, лепење, бришење на дел од текст
 • Работа со фонтови, параграфи
 • Нумерација на страни
 • Вметнување на слики и други објекти во документ
 • Дизајн на документ
 • Правење на pdf документ
 • Користење на готови обрасци
 • Креирање на автоматска содржина на документ
 • Работа со опцијата Mailings
 • Поставување на коментари
 • Следење на промени
 • Дефинирање погледи на документи

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 3.600 ден

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

5 + 2 =