Во тек е упис за OНЛАЈН курс Microsoft Excel
Времетраење:
1 месец
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
18 јуни 2020
Научете да го користите најбараниот компјутерски програм

OНЛАЈН курс Microsoft Excel

Microsoft Excel е програм наменет за табеларни пресметки. Со него можете да си креирате сами свои табели, извештаи, фактури и слични документи во коишто сите пресметки ќе се извршуваат автоматски и со промена на еден податок директно се менуваат и сите пресметки што зависат од него. Ќе научиме како добиентите резултати лесно да се прикажат во графички облик. Исто така ќе се научи сортирање, филтрирање на податоци и уште многу други работи. На крајот по завршување на курсот се добива Уверение.

Содржина на курсот

 • Работа со Microsoft Excel
 • Креирање и уредување на табели во Microsoft Excel
 • Форматирање на ќелии
 • Додавање и бришење на редови и колони
 • Печатење, снимање,… на документи
 • Користење на формули и функции
 • Креирање и модифицирање на графикони
 • Вметнување на слики, дијаграми и други објекти во excel документ
 • Правење на голем број на табеларни пресметки
 • Сортирање на податоци
 • Филтрирање на податоци

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 3.600 ден, за плаќање до 18 јуни 2020 има попуст и цената изнесува 2.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

6 + 7 =