Одберете страница
Во тек е упис за онлајн курс Microsoft Excel
Времетраење:
1 месец
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
16 јуни 2021
Извлечете го максимумот од Microsoft Excel

Microsoft Excel
Почеток: среда, 16 јуни 2021

Содржина на курсот

  • Работа со Microsoft Excel
  • Креирање и уредување на табели во Microsoft Excel
  • Форматирање на ќелии
  • Додавање и бришење на редови и колони
  • Печатење, снимање,… на документи
  • Користење на формули и функции
  • Работа со worksheets
  • Креирање и модифицирање на графикони
  • Вметнување на слики, дијаграми и други објекти во excel документ
  • Правење на голем број на табеларни пресметки
  • Креирање на pdf документ од Excel фајл
  • Сортирање на податоци
  • Филтрирање на податоци
  • Изработка на голем број практични вежби
  • и уште многу други работи

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 3.600 ден, за уплата до 16 јуни 2021 има попуст и цената изнесува 2.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

1 + 10 =