Одберете страница
Во тек е упис за онлајн КУРС ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ во C++
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
24 февруари 2021
Овозможете им на децата да навлезат во светот на програмирањето

Oнлајн КУРС ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ C++

(за основци и средношколци)
Почеток: среда, 24 февруари 2021


Одлична можност на Вашето дете да му пружите солидна основа на информатичко образование и да го подготвите за иднината што доаѓа. Нека времето поминато со компјутер не биде само играње, YouTube и социјални мрежи – има многу повеќе квалитетни и интересни содржини што можат да му помогнат да си ја развие својата интелигенција, да ги поттикне своите таленти и да тргне кон успешна кариера.

Интензивен курс за програмирање во C++ за ученици

Почеток: среда, 24 февруари 2021
Времетраење: 4 месеци
Фонд на часови: 64 часа (2 пати неделно по 2 часа)
Цена: 8.600 ден за уплата до крај на февруари или 4 рати по 2.300 ден

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

3 + 14 =