Во тек е упис за нови групи за онлајн курс по ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Времетраење:
Секој степен по 3 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
Почеток: 14 јуни 2021
Германскиот јазик е одличен за напредок во кариерата

ОНЛАЈН КУРС ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: понеделник, 14 јуни 2021

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови онлајн групи за курс за германски јазик.
Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска и Чешка...

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен трае 3 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.
Цена: 3 рати по 1.600 ден, за уплата на целиот курс до 14 јуни 2021 има попуст и цената изнесува 3.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

8 + 4 =