Во тек е упис за онлајн курс за АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
Почеток: 9 јуни 2021
Познавање на англискиот јазик е неопходност за успех во кариерата

OНЛАЈН КУРС ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Почеток: 9 јуни 2021

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови онлајн групи за курс за англиски јазик.
Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

- Курсеви за сите возрасти
- Работа во мали групи
- Стручни професори со долгогодишно искуство
- Усовршување на комуникациски вештини

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.
Цена: 4 рати по 1.200 ден, за уплата на целиот курс до 12 јуни 2021 има попуст и цената изнесува 4.400 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

5 + 9 =