Во тек е упис за онлајн КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ
Времетраење:
5 недели
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
14 јуни 2021
Палета на практични и интересни курсеви за основци и средношколци

Во ВИЗИЈА во тек е упис за oнлајн
КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ
(за основци и средношколци)


Курсеви:

ОСНОВЕН КУРС ЗА КОМПЈУТЕРИ (Windows, MS Word, MS Excel и MS PowerPoint)

Почеток: понеделник, 14 јуни 2021
Времетраење: 5 неделни
Часови: 50 часа. Секој ден од понеделник до петок по 2 часа.
Цена: 9.800 ден.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН (Adobe Photoshop и Adobe Illustrator)

Почеток: понеделник, 14 јуни 2021
Времетраење: 5 неделни
Часови: 50 часа. Секој ден од понеделник до петок по 2 часа.
Цена: 9.800 ден.

ВЕБ ДИЗАЈН

Почеток: понеделник, 14 јуни 2021
Времетраење: 5 неделни
Часови: 50 часа. Секој ден од понеделник до петок по 2 часа.
Цена: 9.800 ден.

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО C++

Почеток: 15 септември 2021
Часовите се еднаш неделно и траат цела учебна година

ОБЈЕКТНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Почеток: 15 септември 2021
Часовите се еднаш неделно и траат цела учебна година

НАПРЕДНО ПРОГРАМИРАЊЕ

Почеток: 15 септември 2021
Часовите се еднаш неделно и траат цела учебна година

ПРОГРАМИРАЊЕ ВО JAVA

Почеток: 15 септември 2021
Часовите се еднаш неделно и траат цела учебна година

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

10 + 9 =