Одберете страница
Во тек е упис за онлајн курс за Microsoft Excel – Напредно ниво
Времетраење:
1 месец
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
26 мај 2021
Извлечете го максимумот од Microsoft Excel

Microsoft Excel - Напредно ниво
Почеток: среда, 26 мај 2021

Содржина на курсот

  • Сортирање на податоци
  • Филтрирање на податоци
  • Subtotal на податоци
  • Pivot табели
  • Работа со посложени формулии: Vlookup, Hlookup, Choose, Match, Indirect,...
  • Математички и статистички формули: SumIf, SumIfs, AverageIf, CounttIf, ..
  • Финансиски формули: PMT, FV,..
  • Логички формули
  • Текстуални формули: Concat, Len, Left, Right,...
  • Формули за работа со датум и време
  • Импортирање на податоци во Excel
  • Data tools: Data Validation, Consolidate,...
  • What-If-Analysis: Scenario Manager, Goal Seek,...
  • Forecast Sheet
  • Поврзување на Excel со Word
  • Заштита на документи
  • Користење на опциите од менито Developer
  • и уште многу други работи

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 4.600 ден, за уплата до 26 мај 2021 има попуст и цената изнесува 3.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

7 + 11 =