Во тек е упис за онлајн курс за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН
Времетраење:
10 недели
Локации:
Онлајн
Започнува на:
19 мај 2021
Обработка на фотографии, креација на успешни дизајни,...

Онлајн курс за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Почеток: среда, 19 мај 2021

Термини: понеделник и среда, од 20.30 до 22.00 часот

Одлична можност да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

На курсот ќе се научи:
- обработка на фотографии
- креирање на лого
- дизајнирање на визит картици
- изработка на постер
- инфографик
- дизајни на корици на книги, часописи,...
- флаери
- уште многу, многу работи...

На крај на курсот ќе изработиме графички решенија за комплетна маркетинг кампања:
- билборди
- транспаренти
- постери
- банери за интернет портали
- решенија за Facebook, Instagram
- ...

Фонд на часови: 40 часа, 10 недели, 2 пати неделно по 90 мин

Цена: 18.000 ден (три рати по 6.000 ден), за рана уплата до 19 мај 2021 има попуст и цената изнесува 15.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

5 + 13 =