Одберете страница
Попуст!

Словенечки јазик

Од: 2,000 ден / месец за 3 месеци

Времетраење

3 месеци

Локација

Онлајн

Почеток

14 May 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

тест

ШИФРА: slovenechki-vozrasni Категорија:

Опис на курсот

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Курсот е наменет за студенти кои планираат своето школување да го продолжат во Словенија како и за оние кои планираат да работат или живеат во Словенија.

Времетраење: 3 месеци (вкупно 24 пати по 90 мин).
Цена: 3 рати по 2.000 ден.