Одберете страница
Попуст!

Норвешки јазик

Од: 2,000 ден / месец за 4 месеци

Времетраење

4 месеци

Локација

Онлајн

Почеток

24 June 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: norveski-vozrasni Категорија:

Опис на курсот

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Времетраење: 4 месеци (вкупно 32 пати по 90 мин).