Попуст!

Графички дизајн

Од: 6,000 ден / месец за 3 месеци

Времетраење

3 месеци

Локација

Online или во училница

Почеток

27 март 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 минути

ШИФРА: graficki-dizajn-vozrasni Категорија:

Опис на курсот

Одлична можност преку голем број на практични проекти да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

Содржина на обуката за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН:

– обработка на фотографии
– креирање на лого
– дизајнирање на визит картици
– изработка на постер
– инфографик
– дизајни на корици на книги, часописи,…
– флаери
– уште многу, многу работи…

На крај на ќе изработиме графички решенија за комплетна маркетинг кампања:
– билборди
– транспаренти
– постери
– банери за интернет портали
– решенија за Facebook, Instagram
– …