Одберете страница
Попуст!

Германски јазик

Од: 1,600 ден / месец за 3 месеци

Времетраење

3 месеци

Локација

онлајн

Почеток

24 June 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: germanski-vozrasni Категорија:

Опис на курсот

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови групи за онлајн курс за германски јазик.

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска и Чешка…

Фонд на часови

Еден степен за возрани трае 3 месеци.
Часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена на првиот степен е 3 рати по 1.600 ден.