Одберете страница

Германски јазик за ученици

Од: 950 ден / месец за 8 месеци

Времетраење

8 месеци

Локација

Online

Почеток

17 November 2021

Фонд на часови

2 пати неделно x 60 мин

ШИФРА: germanski-ucenici Категорија:

Опис на курсот