Одберете страница

Дигитален маркетинг

Од: 5,000 ден / месец за 3 месеци

Времетраење

3 месеци

Локација

Online или во училница

Почеток

17 January 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 минути

ШИФРА: digitalen-marketing-vozrasni Категорија:

Опис на курсот