Попуст!

Англиски јазик за возрасни

Од: 1,300 ден / месец за 4 месеци

Времетраење

4 месеци

Локација

Online

Почеток

21 март 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: Недостапно Категорија:

Опис на курсот

Еден степен за возрани трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути. Цена на првиот степен е 4 рати по 1.200 ден. За уплата на целиот курс до 17 ноември 2021 има попуст и цената е 4.400 ден.
Повеќе информации за времетраење на степените и цените може да најдете во опцијата СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ од главното мени.