Одберете страница
Попуст!

Албански јазик

Од: 1,600 ден / месец за 4 месеци

Времетраење

4 месеци

Локација

онлајн

Почеток

17 January 2024

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: albanski-vozrasni Категорија:

Опис на курсот

Постои можност за курс во училница или онлајн курс.

Фонд на часови

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена: 4 рати по 1.600 ден.