Одберете страница
Попуст!

Средношколска академија за графички дизајн

Од: 3,500 ден / месец за 8 месеци

Времетраење

8 месеци

Локација

Скопје, Куманово или Онлајн

Почеток

21 September 2022

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

Одлична можност за 4 месеци да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.

ШИФРА: akademija-graficki-dizajn Категорија:

Опис на курсот

– обработка на фотографии
– креирање на лого
– дизајнирање на визит картици
– изработка на постер
– инфографик
– дизајни на корици на книги, часописи,…
– флаери
– уште многу, многу работи…

На крај на ќе изработиме графички решенија за комплетна маркетинг кампања:
– билборди
– транспаренти
– постери
– банери за интернет портали
– решенија за Facebook, Instagram
– …