Во тек се уписи за ОНЛАЈН курсеви за: ГЕРМАНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, АНГЛИСКИ, ФРАНЦУСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК
Времетраење: 3 месеци
Локација: ОНЛАЈН
Започнува на: 20 и 21 мај 2020
ОНЛАЈН курсеви за: ГЕРМАНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, АНГЛИСКИ, ФРАНЦУСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК
OНЛАЈН КУРСЕВИ ПО: ГЕРМАНСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ, АНГЛИСКИ, ФРАНЦУСКИ И АЛБАНСКИ ЈАЗИК Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Фонд на часови: Еден степен трае 3 месеци. Часовите се 2 пати неделно по 90 мин. Почеток: Во среда, на 20 мај 2020 започнуваат: Англиски, Француски и Албански јазик. Во четврток, на 21 мај 2020 започнуваат: Германски и Словенечки јазик Контакт: 072 311 748 info@vizija.mk