Одберете страница
Во тек е упис за ОНЛАЈН курс за ADOBE PHOTOSHOP
Времетраење:
3 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
13 мај 2020
Обработка на фотографии, креација на успешни дизајни,...

OНЛАЈН курс ADOBE PHOTOSHOP

Adobe Photoshop е еден од најдобрите програми за компјутерска графика. Со негова помош може да се корегираат, монтираат, обновуваат фотографиите,… На крајот по завршување на курсот се добива уверение.

Содржина на курсот

  • запознавање со работна површина: мени, палети, алатки, лента за опции,…
  • работа со селекција: правоаголник, елипса, ласо, …
  • употреба на алатки за боење
  • работа со текст
  • работа со слоеви
  • користење на филтри
  • и уште многу, многу други работи

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 30 часа (2 месеци, 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 6.900 ден, за уплата до 15 мај 2020 има попуст и цената изнесува 5.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

2 + 14 =