Одберете страница
Во тек е упис за ОНЛАЈН курс AutoCAD 2D
Времетраење:
5 недели, 2 пати неделно по 120 мин
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
2 декември 2020
Изработка на најсложени технички цртежи, проектирање и слично денес е незамисливо без AutoCAD

OНЛАЈН курс AutoCAD 2D
Почеток: среда, 2 декември 2020

Изработка на најсложени технички цртежи, проектирање и слично денес е незамисливо без AutoCAD. Со него проблемите на архитектите исчезнуваат, цртањето е лесно, а промените се прават уште полесно. На крајот по завршување на курсот се добива уверение.

Содржина на курсот

  • запознавање со работна површина на AutoCAD
  • подесување на параметри
  • користење на алатките
  • цртање на цртежи
  • работа со текст
  • работа со слоеви
  • котирање
  • шрафирање
  • плотирање

Фонд на часови и цена на курсот

Фонд на часови: 5 недели, 2 пати неделно по 120 мин
Цена: 8.000 ден, за уплата до 5 декември 2020 има попуст и цената изнесува 6.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

7 + 10 =