AutoCAD 2D – 26 мај 2022
Времетраење:
5 недели
Локации:
ОНЛАЈН или УЧИЛНИЦА
Започнува на:
26 мај 2022
Извлечете го максимумот од AutoCAD 2D

AutoCAD 2D
Почеток: 26 мај 2022

Содржина на курсот

  • Запознавање со работна површина на AutoCAD
  • Подесување на параметри
  • Користење на алатките
  • Цртање на цртежи
  • Работа со текст
  • Работа со слоеви
  • Котирање
  • Шрафирање
  • Плотирање

Фонд на часови: 5 недели (2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 9.000 ден (2 рати по 4.500 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: за уплата до 26 мај 2022 има попуст и цената е 7.900 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk