АЛБАНСКИ ЈАЗИК – 23 ноември 2021
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
23 ноември 2021
Познавање на албанскиот јазик е неопходност за успех во кариерата

КУРС ЗА АЛБАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: 23 ноември 2021

Постои можност за курс во училница или онлајн курс.

Фонд на часови

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.

Цена на курсот

Цена: 4 рати по 1.600 ден.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ПОПУСТОТ:

За уплата на целиот курс до 23 ноември 20211 има попуст и цената изнесува 5.800 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk