ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – 6 октомври 2021
Времетраење:
3 месеци за возрасни
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
6 октомври 2021
Германскиот јазик е одличен за напредок во кариерата

КУРС ЗА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: среда, 6 октомври 2021

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови групи за онлајн курс за германски јазик.

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска и Чешка...

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен за возрани трае 3 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути. Цена на првиот степен е 3 рати по 1.600 ден. За уплата на целиот курс до 6 октомври има попуст и цената е 3.900 ден.
Еден степен за ученици трае 8 месеци, часовите се 2 пати неделно по 60 минути. Цените започнуваат од 950 денари месечно.
Повеќе информации за времетраење на степените и цените може да најдете во опцијата СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ од главното мени.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk