Одберете страница

Услови и правила на купување

Правила на купување

Со купување на било кој производ од сајтот Вие се согласувате со Општите правила и услови, вклучувајќи ги и Условите и правилата на купување.

Цените на сите курсеви на страницата vizija.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ. Секој купувач кој сака да направи нарачка и почне процес на купување треба да биде регистриран. Саканите курсеви се додаваат во кошничка, а на крајот се потврдува нарачката. По завршувањето на нарачката купувачот добива потврда за направената нарачка преку е-пошта, наведена при негова регистрација на страницата. Во случај некој од курсевите е веќе во тек, купувачот ќе биде исконтактиран преку доставената e-mail адреса или доставениот телефон.

Купените курсеви се плаќаат електронски со следните платежни картички: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro (само доколку има CVV2/ CVC код на задната страна на платежната картичка која ја користи купувачот) а наплатата се врши преку нашиот партнер Комерцијална Банка АД Скопје. Плаќањето на купените курсеви може да се врши и на некоја од нашите локации. За начинот на плаќање можете да бирате при процесот на купување.

Правила на враќање

Доколку купувачот е спречен да присуствува на целиот курс поради оправдани причини, потребно е да се контактира Образовен центар ВИЗИЈА на info@vizija.mk или +38972311748. Доколку курсот кој е купен од страна на купувачот не се одржи поради мал одзив на кандидати, Образовен центар ВИЗИЈА ќе го контактира, преку доставената e-mail адреса или телефон, за дополнителни информации.