Во тек е упис за ОНЛАЈН курс за СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК
Времетраење:
3 или 4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
Октомври 2020
Наменет за сите кои планираат да студираат, работат или живеат во Словенија

СЛОВЕНЕЧКИ ЈАЗИК - НОВИ OНЛАЈН ГРУПИ ЗА СИТЕ СТЕПЕНИ

Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Курсот е наменет за студенти кои планираат своето школување да го продолжат во Словенија како и за оние кои планираат да работат или живеат во Словенија.

А1 степен

Почеток: 7 октомври 2020
Термини: понеделник и среда од 20.30 до 22.00 часот
Времетраење: 3 месеци.
Цена: 3 рати по 2.000 денари, за рана уплата до 9 октомври има попуст и цената за сите три месеци изнесува 4.800 ден

А2 степен

Почеток: 29 октомври 2020
Термини: вторник и четврток од 19.30 до 21.00 часот
Времетраење: 3 месеци.
Цена: 3 рати по 2.000 денари, за рана уплата до 29 октомври има попуст и цената за сите три месеци изнесува 4.800 ден

B1 степен

Почеток: 21 октомври 2020
Термини: понеделник и среда од 19.00 до 20.30 часот
Времетраење: 4 месеци.
Цена: 4 рати по 2.000 денари, за рана уплата до 21 октомври има попуст и цената за сите три месеци изнесува 6.400 ден

B2 степен

Почеток: 15 октомври 2020
Термини: вторник и четврток од 18.00 до 19.30 часот
Времетраење: 4 месеци.
Цена: 4 рати по 2.000 денари, за рана уплата до 15 октомври има попуст и цената за сите три месеци изнесува 6.400 ден

C1 степен

Почеток: октомври 2020
Термини: допрва ќе се определат
Времетраење: 4 месеци.
Цена: 4 рати по 2.000 денари

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk