Започнуваат уписи за курс за ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

Времетраење:

Секој степен по 3 месеци

Локации:

Карпош, Аеродром, Куманово

Започнува на:

11 март 2020 (почетокот се одлага додека траат мерките на владата)
Германскиот јазик е одличен е за напредок во кариерата

Германскиот јазик е еден од најраспространетите јазици во светот и добро е да се научи доколку планирате да работите или студирате во Германија, Австрија, Швајцарија, Луксембург или Лихтенштајн. Но не само во овие држави. Германскиот јазик многу се зборува и источна Белгија, Холандија, Данска, источна Франција, делови од Полска и Чешка... Германската економија е најголема во Европа и трета во светот. За подобро да се поврзат со големата економија на Германија, дури 68% од студентите во Јапонија изучуваат германски јазик.

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови групи за интензивен курс за германски јазик. Еден степен трае 3 месеци, часовите се 2 пати неделно по 120 минути.

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk