Во тек е упис за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Времетраење:

10 недели

Локации:

Онлајн и училница

Започнува на:

29 октомври 2020
Обработка на фотографии, креација на успешни дизајни,...

Курс за ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Одлична можност да научите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator.
Групи во училница или онлајн (вие изберете во која сакате).

Почеток: 29 октомври 2020.

Фонд на часови: 40 часа, 10 недели, 2 пати неделно по 90 мин

Цена: 18.000 ден (три рати по 6.000 ден), за рана уплата до крајот на октомври има попуст и цената изнесува 15.900 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk