Попуст!

Норвешки јазик

Од: 2,000 ден / месец за 4 месеци

Времетраење

4 месеци

Локација

онлајн

Почеток

29 ноември 2023

Фонд на часови

2 пати неделно x 90 мин

ШИФРА: norveshki-vozrasni Категорија:

Опис на курсот