Напреден MICROSOFT EXCEL – 16 февруари 2023
Времетраење:
1 месец
Локации:
ОНЛАЈН или УЧИЛНИЦА
Започнува на:
16 февруари 2023
Извлечете го максимумот од Microsoft Excel

Напреден Microsoft Excel
Почеток: 16 февруари 2023

Може да се избира помеѓу онлајн или настава во училница.

Содржина на курсот

  • Сортирање на податоци
  • Филтрирање на податоци
  • Subtotal на податоци
  • Pivot табели
  • Работа со посложени формулии: Vlookup, Hlookup, Choose, Match, Indirect,...
  • Математички и статистички формули: SumIf, SumIfs, AverageIf, CounttIf, ..
  • Финансиски формули: PMT, FV,..
  • Логички формули
  • Текстуални формули: Concat, Len, Left, Right,...
  • Формули за работа со датум и време
  • Импортирање на податоци во Excel
  • Data tools: Data Validation, Consolidate,...
  • What-If-Analysis: Scenario Manager, Goal Seek,...
  • Forecast Sheet
  • Поврзување на Excel со Word
  • Заштита на документи
  • Користење на опциите од менито Developer
  • и уште многу други работи

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Цена: 4.900 ден (2 рати по 2.450 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: за уплата до 16 февруари 2023 има попуст и цената е 4.500 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

2 + 3 =