Во тек е упис за онлајн КУРС ЗА НАПРЕДНО СМЕТКОВОДСТВО
Времетраење:
3 месеци
Локации:
Онлајн
Започнува на:
14 јануари 2021
Комплетна практична обука за водење на компјутерско сметководство

Во ВИЗИЈА во тек е упис за ОНЛАЈН
КУРС ЗА НАПРЕДНО СМЕТКОВОДСТВО
Почеток: 14 јануари 2021

Курсот за напредно сметководство е продолжение на курсот за сметководство. Овде се оди до комплетно подготвување на завршна сметка.

Времетраење: 3 месеци, 2 пати неделно по 90 мин
Цена: 18.000 денари (3 рати по 6.000 ден).
(за уплата на целиот курс до 25 јануари има попуст и цената изнесува 15.900 ден)

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Контакт: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

11 + 5 =