АЛБАНСКИ ЈАЗИК – 16 јуни 2021
Времетраење:
4 месеци
Локации:
ОНЛАЈН
Започнува на:
Почеток: 16 јуни 2021
Познавање на англискиот јазик е неопходност за успех во кариерата

OНЛАЈН КУРС ЗА АЛБАНСКИ ЈАЗИК
Почеток: 16 јуни 2021

Во ВИЗИЈА во тек е упис за нови онлајн групи за курс за албански јазик.
Целиот курс е онлајн и може да се следи од дома од: компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Фонд на часови и цена на курсот

Еден степен трае 4 месеци, часовите се 2 пати неделно по 90 минути.
Цена: 4 рати по 1.600 ден, за уплата на целиот курс до 16 јуни 2021 има попуст и цената изнесува 8.800 ден.

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе информации и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk