MICROSOFT EXCEL – 29 ноември 2021
Времетраење:
1 месец
Локации:
ОНЛАЈН или УЧИЛНИЦА
Започнува на:
29 ноември 2021
Извлечете го максимумот од Microsoft Excel

Microsoft Excel
Почеток: 29 ноември 2021

Содржина на курсот

  • Работа со Microsoft Excel
  • Креирање и уредување на табели во Microsoft Excel
  • Форматирање на ќелии
  • Додавање и бришење на редови и колони
  • Печатење, снимање,… на документи
  • Користење на формули и функции
  • Работа со worksheets
  • Креирање и модифицирање на графикони
  • Вметнување на слики, дијаграми и други објекти во excel документ
  • Правење на голем број на табеларни пресметки
  • Креирање на pdf документ од Excel фајл
  • Сортирање на податоци
  • Филтрирање на податоци
  • Изработка на голем број практични вежби
  • и уште многу други работи

Фонд на часови: 16 часа (еден месец 2 пати неделно по 90 мин)
Термини: понеделник и среда од 19.30 до 21.00 часот

Цена: 3.900 ден (2 рати по 1.950 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: за уплата до 29 ноември 2021 има попуст и цената е 3.500 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk