ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ – 20 септември 2023
Времетраење:
8 недели
Локации:
ОНЛАЈН или УЧИЛНИЦА
Започнува на:
20 септември 2023
ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Почеток: 20 септември 2023

Може да се избира помеѓу настава во училница и онлајн настава.

Содржина на обуката за ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ:

- Вовед во дигитален маркетинг
- Контент маркетинг
- Маркетинг на социјални мрежи (Facebook, Instagram)
- Видео маркетинг (YotTube)
- Е-mail маркетинг (MailChamp)
- Google Analytics.
- Google AdWords
- SEO

Времетраење: 8 недели, 2 пати неделно по 90 мин.

Цена: 15.000 ден. (3 рати по 5.000 ден.)
ЦЕНА СО ПОПУСТ: За уплата до 20 септември 2023 има попуст и цената за целата обука изнесува 12.900 ден.

Плаќањето може да се изврши на:

Образовен центар ВИЗИЈА
Сметка: 300 090 000 121 136
Банка: Комерцијална банка АД Скопје

Повеќе инфо и упис на: 072 311 748
info@vizija.mk

Пополни формулар за упис

Форма за запишување

15 + 6 =